Hallo, Mijn naam is Yordy Grootenhuis en ik ben de oprichter van DistortionFest.
In mijn studententijd was ik absoluut een feestganger. Maar niet zoals je zou denken van een student. Nee, zelf stond ik niet op de dansvloer. Ik werd ingeschakeld door vrienden, familie en studentenorganisaties om voor hun een feest te bouwen. Want als ergens goed in ben, dan is het in organiseren van feesten en evenementen. Van intiem tot groots. Van sober tot uitbundig. Het is mijn kracht om te luisteren, en daar de kleine details uit te pikken. Alle feesten waren een succes en na mijn studententijd wist ik het dan ook direct zeker. Hier ga ik mijn werk van maken.

Al snel ontstond DistortionFest. Waar ik het in het begin alleen deed, is het bedrijf nu uitgegroeid tot een prachtige evenementen organisatie. Ik heb een heel team van specialisten achter mij staan. Ieder uniek in zijn of haar vak en persoonlijk door mij uitgekozen om jouw dream team te kunnen vormen. Daarom kun je er zeker van zijn dat als jij je evenement bij DistortionFest host, of dat nu klein of groot is, dat mensen er nog lang over na zullen praten. Jij bedenkt het succes, en wij zorgen er voor dat het een daverend succes voor je wordt. Dat is een 100% garantie.

 

Hoi! Ik ben Pim van Vliet en de rechterhand van de meneer boven me. Ik heb Yordy na het afstuderen leren kennen en zijn visie sprak me erg aan. Al snel werd ik een vennoot in zijn startende onderneming. Laat je vooral niet misleiden door onze jonge gezichten want als er iemand weet hoe er een evenement opgezet moet worden dan is het Yordy!